Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jais Design S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jaluzele verticale
49 lei
Brand
Plan drept, plan inclinat, de tavan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aveti probleme cu soarele, doriti sa dati un aer de eleganta si modernism interiorului casei sau firmei dumneavoastra, doriti sa puteti sa controlati cu usurinta intensitatea luminii pe durata zilei, doriti sa evitati privirile indiscrete ale celorlalti, sa va asigurati o ambianta placuta si intima, doriti sa folositi pentru toate acestea un singur produs care corespunde celor mai exigente cerinte, celor mai sofisticate gusturi, realizat ce tehnologiile cele mai performante, intr-o mare varietate de materiale, intr-o diversitate coloristica deosebita ?
Produsul nostru ofera solutia pentru toate aceste probleme. In plus posibilitatile multiple
de montare asigura adaptarea la cerintele clientului, la arhitectura interiorului acestuia. De asemenea dimensiunile la care jaluzelele se executa sunt exact cele de care este nevoie.
Iata doar cateva din avantajele pe care le pot oferi jaluzelele verticale din benzi textile
impregnate. Adaugati la toate acestea pretul accesibil, serviciile prompte si de calitate oferite de firma noastra si aveti toate motivele sa faceti o investitie pentru biroul sau locuinta dumneavoastra.

Dimensiuni posibile ale jaluzelei
Latimea jaluzelei: 35cm ... 600cm, in functie de necesitatile beneficiarului.
Lungimea jaluzelei: maxim 600cm in functie de necesitatile beneficiarului.
Garnisa se poate realiza si in varianta inclinata.

Sistemul de manevrare:
Sistemul de manevrare este astfel conceput incat sa asigure o manevrare cat mai simpla cu un minim de efort.
Sistemul de manevrare se poate realiza in doua variante constructive:
- sistem de actionare manual
- sistem de actionare electric

Sistemul manual de manevrare permite rotirea in plan vertical a lamelelor cu 360o (permitand prin aceasta reglarea luminii cate patrunde prin jaluzea) si un sistem de tragere care permite tragerea completa a jaluzelei. Actionarea sistemului de rotire se face prin intermediul unui snur de manevrare cu bile, iar tragerea jaluzelelor se face prin intermediul unui snur separat.

Sistemul de actionare electric permite realizarea rotirii lamelelor si tragerea acestora prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu de 24V, 30VA, aplicat la capatul garnisei.

Sistemul de actionare este livrat impreuna cu un alimentator stabilizat care asigura tensiunea de alimentare pentru motor.

La punerea in functiune (sistemul de comanda al jaluzelei realizeaza toate reglajele necesare (se aliniaza carucioarele pentru ca rotirea jaluzelelor sa se faca cu acelasi unghi pentru fiecare lamela, se fixeaza distantele dintre lamele pentru a asigura pastrarea unei distante egale intre lamele in momentul in care ea este complet deschisa).

Jaluzeaua poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda cu unde radio, un receptor pentru aceasta telecomanda).
Din Gura in Gura